Alukonigstahl țintește consolidarea businessului în România și dezvoltarea pe segmentul rezidențial premium

Alukonigstahl țintește consolidarea businessului în România și dezvoltarea pe segmentul rezidențial premium

Atilla Beer, Country Manager Alukonigstahl România și Moldova

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mai 2021

Alukönigstahl România, sucursala concernului austriac cu același nume pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, a înregistrat o cifră de afaceri de 21.5 milioane euro în perioada ianuarie - decembrie 2020 și țintește în continuare consolidarea business-ului pe segmentele tradiționale de birouri și comercial, dar și extinderea pe segmentul rezidențial premium, în contextul în care pandemia a readus în atenție nevoia de locuire la un standard calitativ mai bun pentru români.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Peste 85 % din cifra de afaceri realizată în 2020 a fost generată de vânzarea sistemelor de profile premium Schüco din aluminiu. In 2020, Alukonigstahl a livrat sisteme din aluminiu Schüco pentru circa 75.000 mp de perete cortină în cadrul proiectelor imobiliare noi, iar în 2021 are contractați aproximativ 20.000 mp.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

“”În România. Alukonigstahl țintește anul acesta o accelerare a business-ului, având în vedere numeroasele investiții pe care le-am făcut în eficientizare și adaptarea la noul context al pieței. Vizăm să ne consolidăm portofoliile existente prin digitalizare și prin eficientizarea lanțului logistic, dar și să ne extindem pe piețe noi, precum cea rezidențială, care are un potențial ridicat de creștere în România”, declară Attila Beer, Country Manager Alukonigstahl România și Moldova.

Prețurile metalelor industriale tranzacționate au înregistrat o creștere semnificativă în ultimele luni, la London Metal Exchange (Bursa de Metale de la Londra). De exemplu, prețul cuprului, considerat pe scară largă ca un indicator economic, este mai ridicat decât în ultimii 9 ani și aproape s-a dublat în decurs de 12 luni.  Comparativ cu primăvara anului 2020, prețul aluminiului a crescut cu cca 50%, iar prețul benzilor laminate din oțel a crescut cu peste 75%.

Alukonigstahl este o companie activă în Europa Centrală și de Sud-Est, care se află în proprietatea familiei Konig.

viewscnt
Afla mai multe despre
alukonigstahl
rezidențial