Amazon își pregătește propria monedă digitală

Amazon își pregătește propria monedă digitală
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2021

Amazon pare să își dorească consolidarea poziției de forță în economia digitală, gigantul tech pregătindu-se să lanseze un proiect al unei „monede digitale” în Mexic, relatează Coindesk.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși proiectul nu a fost anunțat oficial, acesta a fost dedus dintr-o serie de anunțuri recente privind angajările făcute de compania care dorește să își țină clienții extrem de profitabilul serviciu de streaming Amazon Prime mereu conectați la platforma sa, arată Hotnews.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

„Acest produs le va permite clienților să își convertească banii într-o monedă digitală cu ajutorul căreia se pot bucura de servicii online printre care cumpărarea de bunuri și/sau servicii ca Prime Video”, afirma unul dintre anunțurile despre „noul produs de plăți” al companiei.

„Divizia de Plăți Digitale și Emergente a Amazon intenționează să lanseze proiectul în Mexic inițial”, adăuga anunțul de angajare.

Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România CITEȘTE ȘI Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România

Un al doilea anunț sugera că produsul pare să vizeze în mare parte piețele emergente.

Amazon anunțase că angajează dezvoltatori de programe și ingineri „la toate nivelurile” pentru a se pregăti pentru lansare.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
moneda