“Angajarea” si motivarea talentelor un MUST pentru liderii pragmatici

“Angajarea” si motivarea talentelor un MUST pentru liderii pragmatici
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2016

Profit.ro  în parteneriat cu MedLife organizează în 9 martie la noul hub WeLove Digital Unirii un nou eveniment din seria  « Cum să faci mai mult profit ? »  ce va avea tema  „Angajarea” și motivarea resurselor umane din organizații”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Odată cu creșterea nivelului de instruire, accesul la piețele externe, utilizarea tehnologiilor moderne și mobilitatea ridicată a forței de muncă  afacerile încep să concureze global în atragerea talentelor.

Consecința: atragerea și retenția resurselor umane este esențială pentru fiecare companie și trebuie să devină o prioritate pentru managerii de resurse umane.Cu toate acestea cele mai multe organizații își focusează strategiile de management al talentelor mai mult pe recrutare decât pe creșterea angajamentului resurselor umane. Organizatii le pierd. Angajati pierd.

În acest context,  dilema departamentelor de resurse umane a devenit identificarea unor noi metode de motivare și reconfigurare a planurilor de carieră pentru angajatii cu potențial dar mai ales pentru cei performanți. De altfel, în ultimii ani, retenția tinerilor talentați a devenit  un MUST în politicile de resurse umane ale marilor companii, care trebuie să își adapteze produsele și serviciile la cerințele pieței.

Care sunt cele mai "neobișnuite", mai putin utilizate și valorificate categorii de beneficii care se acordă în prezent de către companii,  sunt flexibilitatea pachetului salarial și sistemele de reținere a angajaților suficiente pentru a menține angajații valoroși sau pentru a minimaliza fluctuația de personal  și mai ales ce anume poate "fisura" un astfel de sistem dar și care sunt cele mai eficiente politici  de work-life balance și cum influentează componența pachetului de beneficii productivitatea angajaților sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde speakerii invitați Camelia Slivneanu, HR Manager, Aerotravel, Director Executiv, Asociația Română a Agențiilor de Muncă Temporară, Mirela Iordan, Director HR, Pfizer; Andreea Suciu, Head of Employment & Pensions Department, Noerr; Stelian Bogza, Co-founder, BenefitOnline.

Accesul la eveniment este liber în limita locurilor disponibile. Detalii și înregistrări la: evenimente@profit.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
we love digital
profit.ro