9695 lansează în România primul card de asistență rutieră destinat automobilelor 100% electrice

9695 lansează în România primul card de asistență rutieră destinat automobilelor 100% electrice
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 ian 2021

Cardul Green, destinat mașinilor electrice, îți permite să urci la volan fără stres, când călătorești pe distanțe lungi, dar mai ales când circuli zilnic și fiecare minut contează.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Autoturismele electrice înseamnă adesea dependență de infrastructura public-privată pentru încărcare, presupun și probleme tehnice ce pot fi soluționate doar în service-uri de reprezentanță.

Mașina electrică este silențioasă, nu poluează, are performanțe similare autoturismelor pe combustie, dar asta nu exclude disconfortul creat de situațiile care îți imobilizează vehiculul: defecțiune tehnică, pană de cauciuc, autonomie scăzută a bateriei.

Cardul Green îți garantează siguranță, confort 24/7, oriunde te-ai afla în România, și îți oferă servicii de calitate: tractare la cel mai apropiat service multibrand sau reprezentanță, vulcanizare, stație de alimentare, recuperare în caz de accident, transport persoane.

Intervenții nelimitate și o încărcare gratuită!

Punem la dispoziție o rețea selectată și verificată de firme de tractare, cu servicii integrate de asistență rutieră pe întreg teritoriul național, prin intermediul echipei Call Center 9695 specializată în gestionarea și organizarea intervențiilor.

Achiziționează cardul Green pe www.9695.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
cardul green
masini electrice
9695