Auto/Transporturi

FOTO O asociere de constructori români și turci câștigă viaductele Autostrăzii Transilvania

FOTO O asociere de constructori români și turci câștigă viaductele Autostrăzii Transilvania

astăzi, 12:36

Un consorțiu de antreprenori turci a câștigat contractul pentru construirea celor două viaducte necesare devierii traseului sectorului de autostradă Nădășelu-Mihăiești, parte a A3, Autostrada Transilvania.

  • Numărul mașinilor electrice din Germania a crescut
    Numărul mașinilor electrice din Germania a crescut
    astăzi, 12:29

    Numărul mașinilor electrice în Germania a crescut anul trecut cu aproape 396.000, la aproape de 1,41 milioane, arată datele publicate de Autoritatea Federală de Transport Auto, ceea ce înseamnă că una din 35 de mașini este complet electrică (BEV), transmite DPA.

  • Restricții de circulație în timpul nopții pe un sector al DN1, până duminică dimineața
    Restricții de circulație în timpul nopții pe un sector al DN1, până duminică dimineața
    astăzi, 11:31

    Traficul rutier va fi restricționat pe timpul nopții, în perioada 29 - 31 martie, pe un sector al DN 1, pentru executarea lucrărilor de montare a reperelor topografice pe pereții pasajului inferior Băneasa, informează Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR), printr-un comunicat.

  • Salariile personalului de la sol al Lufthansa vor crește
    Salariile personalului de la sol al Lufthansa vor crește
    astăzi, 09:44

    Personalul de la sol al Lufthansa va beneficia de o creștere a salariilor de până la 18%, după ce s-a ajuns la un acord în disputa privind contractul colectiv de muncă, transmite DPA.

  • Linia de tramvai 41 va fi suspendată sâmbătă
    Linia de tramvai 41 va fi suspendată sâmbătă
    astăzi, 09:29

    Linia 41 va fi suspendată sâmbătă, 30 martie, pentru a permite efectuarea unor lucrări pe Pasajul Grant, călătorii urmând să fie preluați de linia navetă 641, informează Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

  • Zboruri Oradea – Varșovia din această vară. ”Aceste zboruri vor conecta Oradea cu întreaga lume”
    Zboruri Oradea – Varșovia din această vară. ”Aceste zboruri vor conecta Oradea cu întreaga lume”
    astăzi, 09:00

    Compania aeriană LOT va opera, din această vară, zborurile între Oradea și Varșovia, capitala Poloniei, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Cluj.

  • VW accelerează colaborarea cu Mobileye pe segmentul de mașini autonome, pentru a transfera tehnologia către Audi, Porsche, Lamborghini și Bentley
    VW accelerează colaborarea cu Mobileye pe segmentul de mașini autonome, pentru a transfera tehnologia către Audi, Porsche, Lamborghini și Bentley
    astăzi, 07:52

    Volkswagen a anunțat că își va intensifica legăturile și colaborarea cu partenerii de la Mobileye, împreună cu care dezvoltă primele automobile complet autonome pentru transportul pasagerilor.

  • Audi lansează o versiune crossover a lui A3
    Audi lansează o versiune crossover a lui A3
    astăzi, 07:38

    Audi încearcă să-și extindă paleta de clienți pe un segment extrem de popular în Europa, cel al SUV-urilor și crossoverelor subcompacte, folosind hatchback-ul A3.

  • BCR vrea să împrumute CFR Călători
    BCR vrea să împrumute CFR Călători
    astăzi, 07:30

    Banca Comercială Română (BCR) a depus singura ofertă la o licitatie organizată de CFR Călători pentru servicii de creditare, în sumă de 119,34 milioane de lei, banii urmând să fie utilizați pentru refinanțarea unor împrumuturi cu scadență la 28 aprilie 2024 și care au fost utilizate pentru finanțarea capitalului circulant al transportatorului feroviar.

  • FOTO Chinezii de la Jinpeng lansează în Europa mașina electrică XY, condusă fără permis
    FOTO Chinezii de la Jinpeng lansează în Europa mașina electrică XY, condusă fără permis
    astăzi, 07:23

    Compania chineză Jinpeng, specializată în vehicule ușoare, urbane, începând de la biciclete și terminând cu mașini electrice, a început extidnerea pe piața din Europa, lansându-și primul model destinat pieței locale.