A fost desemnat câștigătorul pentru Lotul 4 al Autostrăzii Pitești-Sibiu

A fost desemnat câștigătorul pentru Lotul 4 al Autostrăzii Pitești-Sibiu

Foto: Inquam Photos / George Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2021

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Porr Construct a fost desemnată câștigătoare pentru a proiecta și executa secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu - Pitești, segmentul Tigveni - Curtea de Argeș, a anunța Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit sursei citate, valoarea contractului este de aproape 1,679 miliarde de lei, fără TVA, scrie Agerpres.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru "Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 4: Tigveni - Curtea de Argeș", în lungime de 9,86 km, în conformitate cu prevederile contractului de proiectare și execuție.

Astfel, în cadrul proiectului vor fi realizate mai multe lucrări de artă având o complexitate ridicată: construirea a 12 poduri, pasaje și/sau viaducte, cu o lungime medie de 230 de metri., dintre care cel mai lung fiind Viaductul de la km. 84+341, în lungime de 630 de de metri; construirea unui Tunel în lungime de 1.350 de metri, în zona de traversare a dealului Momaia, județul Argeș.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

"În perioada următoare, după îndeplinirea termenelor legale privind formularea contestațiilor, precum și după soluționarea eventualelor contestații/ plângeri formulate în cadrul prezentei proceduri de atribuire, ofertantul câștigător va fi invitat la sediul CNAIR pentru semnarea contractului, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestuia", precizează compania de drumuri și autostrăzi.

Durata contractului este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare și 44 de luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioada de garanție a acestora este de 10 ani. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada pitesti sibiu
cnair