A fost scos la licitație un sector al centurii Municipiului Iași

A fost scos la licitație un sector al centurii Municipiului Iași
scris 27 iun 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, joi, că a fost publicat, în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP), anunțul de participare pentru procedura de atribuire licitație deschisă, privind construcția unui sector al centurii Municipiului Iași, contract estimat la 126,9 milioane lei (26,9 milioane euro).

Contractul are ca obiect proiectarea și execuția pentru ''Varianta de Ocolire a Municipiului Iași - Etapa I - Varianta Sud” Obiect 3 – Varianta trafic greu, Sector km 19+690 (Selgros) – km 26+460 (DN28)", scrie News.ro.

Măsură avizată în primă etapă: Inspecția tehnică periodică (ITP) va putea fi efectuată și în afara României. Țările în care va fi posibilă CITEȘTE ȘI Măsură avizată în primă etapă: Inspecția tehnică periodică (ITP) va putea fi efectuată și în afara României. Țările în care va fi posibilă

Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare (include proiectul pentru autorizatia de construire) și 24 luni perioada de execuție lucrărilor.

Data limită de depunere a ofertelor este 19 august, iar proiectul va fi finanțat de la bugetul de stat.

CNAIR a subliniat că municipiul Iasi este un nod rutier major al rețelei rutiere naționale și, pentru a satisface cerintele desfășurarii traficului rutier în condiții de siguranță, este necesar ca traficul de tranzit să fie scos din zona urbană a orasului, în special pe relația vest - sud-est, respectiv relația de trafic DN24 - DN28.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
centura iasi