Acțiunile Nikola au crescut ca urmare a începerii la timp a producției camionului său electric

Acțiunile Nikola au crescut ca urmare a începerii la timp a producției camionului său electric
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2022

Acțiunile Nikola au crescut cu aproximativ 15%, ca urmare a începerii la timp a producției camionului său electric, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul de vehicule electrice a declarat miercuri, la o întâlnire cu analiștii, că pe 21 martie a început să producă vehicule electrice cu baterie Tre BEV la uzina sa din Coolidge, Arizona și că va livra 300 până la 500 de camioane Semi în acest an, scrie News.ro.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Compania din Phoenix, Arizona se așteaptă să înceapă producția camionului Tre BEV la fabrica sa din Germania în iunie 2023.

Câțiva producători de vehicule electrice, inclusiv producători de automobile vechi, cum ar fi Ford Motor și General Motors, care au intrat pe acest segment, își propun să livreze primele lor vehicule electrice în acest an, pe măsură ce cererea se va intensifica, dar prețurile mai mari ale materiilor prime și problemele lanțurilor de aprovizionare i-au umbrit previziunile.

Nikola se așteaptă la marje brute pozitive pentru Tre BEV până în 2023, care ar putea crește la aproximativ 20% după 2025, în timp ce în 2022 anticipează o marjă brută negativă de 60% până la 75%.

Până miercuri, acțiunile Nikola au pierdut cel puțin 35% din valoare de când fondatorul companiei a fost acuzat de fraudarea investitorilor, în iulie anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
nikola
camion electric