Aeroportul Internațional din Timișoara, închis temporar din cauza zăpezii

Aeroportul Internațional din Timișoara, închis temporar din cauza zăpezii
scris 15 dec 2018

O serie de curse aeriene între care cea de la Tel-Aviv către Timișoara întârzie, urmare a dificultăților cauzate de căderile abundente de zăpadă.

Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara a fost închis temporar, azi dimineață, din cauza căderilor abundente de zăpadă, pentru a fi curățată pista. Mai multe zboruri au fost anulate în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional "Traian Vuia” din Timișoara, din cauza căderilor de zăpadă abundente, aeroportul este închis temporar, până în jurul orei 10.30, pentru curățarea pistei. Operațiunea se va face în etape. În acest interval nu sunt programate zboruri.

De asemenea, reprezentanții aeroportului atrag atenția că este posibil să mai întârzie, pe parcursul zilei, curse aeriene, între care una de Tel Aviv. În noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza ninsorii, aeroportul a fost închis mai multe ore, deoarece a fost nevoie de curățarea zăpezii de pe pista de 3.500 de metri, astfel că au fost anulate zboruri de București. Județul Timiș se află, de sâmbătă de la ora 6.00 și până duminică la ora 12.00, sub Cod portocaliu de ninsori abundente, strat semnificativ de zăpadă și viscol.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tinmisoara
aeroport