Aeroporturi București a demarat lucrările de reparații la aeroportul Henri Coandă

Aeroporturi București a demarat lucrările de reparații la aeroportul Henri Coandă
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2018

Compania care administrează cele două aeroporturi de lângă București, Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), a anunțat joi că a demarat lucrările de reparație la suprafața de mișcare a aeroportului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Primele lucrări vor consta în înlocuirea dalelor de beton degradate pe platforma 1 și căile de rulare aferente, termenul de finalizare estimat fiind noiembrie 2018. Lucrările se vor realiza pe o suprafață de 3050 mp”, se arată în comunicat.

În perioada 14 aprilie – 1 mai, vor fi efectuate lucrări de întreținere a stratului de uzură la calea de rulare Oscar, prin frezare și așternerea unui nou strat asfaltic (9.500 mp), scrie News.ro.

CNAIR: A fost semnat contractul pentru pasajul pe centura municipiului Arad, estimat la 25,7 milioane lei CITEȘTE ȘI CNAIR: A fost semnat contractul pentru pasajul pe centura municipiului Arad, estimat la 25,7 milioane lei

În intervalul 1 mai – 1 iunie, vor avea loc lucrări de întreținere a stratului de uzură la calea de rulare Delta.

”Această primă fază a lucrărilor face parte dintr-un amplu program de măsuri de remediere a suprafețelor pavate din Aeroportul Internațional Henri Coandă București, plan care prevede, printre altele, operaționalizarea pistei 2 (08L-26R) și a balizajului luminos de categorie III A”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
henri coanda
pista
aeroport