CONFIRMARE Aeroporturi București: Conducerea pleacă

CONFIRMARE Aeroporturi București: Conducerea pleacă
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2020

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a anunțat, vineri, că George Alexandru Ivan și-a dat demisia din funcția de director general interimar, urmând să asigure conducerea companiei pentru încă 30 de zile.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Compania a anunțat că face aceste precizări având în vedere informațiile apărute în mass-media, scrie News.ro

BMW anunță vânzări record de automobile M de performanță. În România, cel mai căutat este BMW M5 CITEȘTE ȘI BMW anunță vânzări record de automobile M de performanță. În România, cel mai căutat este BMW M5

Joi, a circulat informația potrivit căreia Ivan ar fi desemnat-o în locul său pe Maria Mirela Dinu, care conduce Direcția Investiții și Administrativ a CNAB.

În același timp, Profit.ro a anunțat că la finele acestei săptămâni este programată Adunarea Generală a Acționarilor a Companiei Naționale Aeroporturi București, surse oficiale indicând însă pentru Profit.ro că înaintea acestei ședințe va fi o reuniune a Consiliului de Administrație, unde va fi analizat raportul de activitate al conducerii. "Sunt presiuni pentru respingerea raportului și înlocuirea conducerii cu una agreată de minister", au afirmat atunci sursele citate.

”În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcția de director general interimar”, se arată în comunicat.

Conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoare ședință a Consiliului de Administrație, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei.

Astfel, Ivan, numit în această funcție în aprilie 2019, exercită și în prezent atribuțiile de director general al CNAB, fiind în preaviz.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroporturi bucurești
george ivan