Afacerile cu mașini au accelerat

Afacerile cu mașini au accelerat
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2019

Cifra de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut în mai cu 9,7%, serie brută, față de aceeași lună a anului trecut, ritm crescut față de cel înregistrat în luna anterioară, în timp ce serviciile prestate populației au avansat cu 15,2%, serie brută, potrivit datelor publicate luni de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În aprilie, cifra de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut cu 5,5%, serie brută, față de aceeași lună a anului trecut, în timp ce serviciile prestate populației au avansat cu 14,2%, serie brută, scrie News.ro.

Cuc: Studiul de fundamentare pentru Autostrada Sudului, finalizat în iulie, iar în septembrie va fi decis constructorul. Dăncilă: Dacă nu îndeplinește obiectivul la termen, domnul ministru are o problemă CITEȘTE ȘI Cuc: Studiul de fundamentare pentru Autostrada Sudului, finalizat în iulie, iar în septembrie va fi decis constructorul. Dăncilă: Dacă nu îndeplinește obiectivul la termen, domnul ministru are o problemă

În mai, față de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut atât ca serie brută cu 9,7%, cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 6,8%.

Volumul cifrei de afaceri a înregistrat un avans datorat creșterilor înregistrate datorită creșterilor înregistrate la comerțul cu motociclete, piese și accesorii aferente; întreținerea și repararea motocicletelor (+41%), comerțul cu autovehicule (+11,4%), comerțul cu piese și accesorii pentru autovehicule (+8,9%) și la activitǎțile de întreținerea și repararea autovehiculelor (+0,8%).

Activitatea de servicii de piață prestate populației, serie brută, în luna mai 2019 a înregistrat o cifră de afaceri cu 15,2% mai mare comparativ cu luna mai 2018, creștere susținută de activitățile hotelurilor și restaurantelor (+22,2%), activitățile de spălare și curățare (uscată) a articolelor textile și a produselor din blană (+19,8%), serviciile de coafură și alte activități de înfrumusețare (+19,3%)și de activitățile de jocuri de noroc și alte activități recreative (+10%).

Carburanții sunt mai scumpi în benzinăriile de pe Autostrada Soarelui. Un plin costă cu peste 10 lei în plus CITEȘTE ȘI Carburanții sunt mai scumpi în benzinăriile de pe Autostrada Soarelui. Un plin costă cu peste 10 lei în plus

Cifra de afaceri din activitatea agențiilor turistice și tur-operatorilor a scăzut cu 11,3%.

În 2018, față de 2017, cifra de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut cu 6,7%, serie brută, ritm scăzut față de cel înregistrat în 2017, în timp ce serviciile prestate populației au avansat cu 5,9%, serie brută.

viewscnt
Afla mai multe despre
ins
afaceri masini