Alfa Romeo va concura Porsche și Ferrari cu o nouă super-mașină

Alfa Romeo va concura Porsche și Ferrari cu o nouă super-mașină
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iun 2018

Alfa Romeo va produce o nouă super-mașină, cu o putere a motorului de cel puțin 700 de cai putere, cu care va concura Porsche, Ferrari și McLaren,.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Viitorul coupe 8C va fi echipat cu un motor turbo care va avea tracțiune integrală, electrică. Producția totală a motorului va fi de cel puțin 700 de cai putere, urmând ca bolidul să accelereze de la 0 la 60 de mile pe oră în mai puțin de 3 secunde, relatează Bloomberg preluată de news.ro. Compania nu a precizat care va fi viteza maximă a modelului 8C.

Fiat, compania care deține Alfa Romeo, a mai anunțat vineri că va lansa mai multe SUV-uri și încă un model ”specializat”, un coupe bazat la automobilul Giulia, numit GTV. Super-mașina 8C pare să fie un pas destul de mare pentru un brand care tocmai revine în forță pe piața americană, dominată de SUV-uri și crossovere de lux.

UE alocă 265 de milioane de euro pentru o autostradă care leagă Budapesta de România CITEȘTE ȘI UE alocă 265 de milioane de euro pentru o autostradă care leagă Budapesta de România

Majoritatea celor opt mașini promise de Alfa pentru a fi comercializate pe piața americană în următorii ani sunt de dimensiuni maari. Anul trecut, sedanul Giulia și SUV-ul Stelvio au primit note mari în rândul cumpărătorilor și analiștilor, așa că este de așteptat ca brandul să continue să producă modele noi pentru a concura cu Macan, cel mai vine vândut model al Porsche, și cu automobilul F-Pace al Jaguar.

Vânzările globale ale Alfa Romeo oferă o bază solidă pentru inovații, înregistrând o creștere de peste 160% în ultimii cinci ani, la 170.000 de unități așteptate pentru 2018, față de 66.000 comercializate în 2014. În 2018, 16% din vânzările totale ale Alfa Romeo ar urma să aibă loc în America de Nord, în timp ce în 2013 compania nu a vândut automobile noi în regiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
alfa romeo
italia
porsche
ferrari
jaguar
fiat
mclaren