Anchetatorii indonezieni: Prăbușirea avionului Lion Air, provocată de erori ale piloților și greșeli în mentenanță

Anchetatorii indonezieni: Prăbușirea avionului Lion Air, provocată de erori ale piloților și greșeli în mentenanță
scris 23 sep 2019

Anchetatorii indonezieni au descoperit că greșeli în mentenanță și erori ale piloților au jucat un rol central în prăbușirea unui Boeing 737 MAX Lion Air anul trecut, a relatat ziarul The Wall Street Journal, citat luni de DPA.

Avionul s-a prăbușit în mare la 11 minute după decolare de pe aeroportul internațional Soekarno-Hatta din Jakarta la 29 octombrie. Toți cei aflați la bord se presupune că au murit, scrie Agerpres.

Șapte companii s-au înscris la licitațiile din prima etapă a programului de modernizare a 47 stații de cale ferată CITEȘTE ȘI Șapte companii s-au înscris la licitațiile din prima etapă a programului de modernizare a 47 stații de cale ferată

Raportul preliminar privind prăbușirea, care este de așteptat să fie publicat la jumătatea lunii noiembrie, identifică o serie de erori ale piloților și greșeli în mentenanță ca factori care au provocat accidentul, scrie ziarul duminică.

Concluziile sunt în concordanță cu un raport preliminar publicat de Comitetul Național pentru Siguranța Transporturilor (KNKT) din Indonezia în noiembrie.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
lion air
boeing 737 max