Aproape 2.000 de salariați STB, cercetați disciplinar după greva ilegală din ianuarie

Aproape 2.000 de salariați STB, cercetați disciplinar după greva ilegală din ianuarie
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2022

1.961 de angajați ai firmei de transport public a Bucureștiului, STB, sunt cercetați disciplinar după ce au refuzat să își îndeplinească îndatoririle de serviciu în ianuarie, când greva a paralizat capitala.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Audierile interne ale șoferilor și angajaților STB au început în 18 februarie și vor dura până la 28 februarie, arată G4Media.

ULTIMA ORĂ Facebook, WhatsApp și alte aplicații scapă în România de obligația de a permite interceptarea utilizatorilor de către autorități. Furnizorii de internet, scutiți și ei de anumite obligații CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Facebook, WhatsApp și alte aplicații scapă în România de obligația de a permite interceptarea utilizatorilor de către autorități. Furnizorii de internet, scutiți și ei de anumite obligații

În paralel se desfășoară și o anchetă a procurorilor, după ce Parchetul Sectorului 3 a deschis un dosar penal. Greva STB a fost declarată ilegală chiar în ziua în care a fost declanșată, dar cel mai mare sindicat din companie a continuat să boicoteze transportul public. 

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
greva