Austrian Airlines ar putea beneficia de un ajutor de stat de până la 800 de milioane de euro

Austrian Airlines ar putea beneficia de un ajutor de stat de până la 800 de milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2020

Austrian Airlines (AUA) este în negocieri cu Guvernul privind un ajutor de stat pentru a salva locurile de muncă și a păstra Viena ca hub de transfer pentru zborurile pe distanțe lungi, a anunțat miercuri compania aeriană austriacă, adăugând că discuțiile sunt în stadiu preliminar și ar putea dura câteva săptămâni, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Austrian Airlines, o filială a grupului german Lufthansa, a indicat că ar putea avea loc concedieri. Lufthansa, care a închis operatorul low-cost Germanwings, a redus numărul zborurilor și programul de lucru, în încercarea de a face față unei crize de sănătate care a obligat guvernele să impună restricții draconice cu privire la călătorii, scrie Agerpres.

BMW România extinde automat garanția mașinilor pe perioada stării de urgență CITEȘTE ȘI BMW România extinde automat garanția mașinilor pe perioada stării de urgență

Cât de mulți din cei 7.000 de angajați își vor pierde locurile de muncă va depinde de ajutorul de la stat și de rapiditatea cu care industria aeriană va reuși să repornească, a declarat un purtător de cuvânt al AUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
austrian airlines
ajutor de stat