Autoturismele care vor trece miercuri podul peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse nu vor achita tariful de trecere

Autoturismele care vor trece miercuri podul peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse nu vor achita tariful de trecere
scris 19 iun 2018

Autovehiculele de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv șoferul, care vor trece podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse nu vor achita tariful de trecere pentru data de 20 iunie, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Cele mai vândute mașini din lume, în 2018. Sandero - locul 43, Duster - al doilea la nivel global, după Jeep Wrangler, în segmentul noutăților CITEȘTE ȘI Cele mai vândute mașini din lume, în 2018. Sandero - locul 43, Duster - al doilea la nivel global, după Jeep Wrangler, în segmentul noutăților

Acest lucru este posibil fiindcă data de 20 iunie a fiecarui an este considerată "Ziua Podului”, în care autoturismele pot trece fără achitarea tarifului pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse, scrie News.ro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ruse
pod