Bering Yachts începe producția de nave de lux la Burgas

Bering Yachts începe producția de nave de lux la Burgas
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2022

 Bering Yachts, producător de nave de expediție din SUA, începe să lucreze în orașul de coastă bulgar Burgas în acest an. Compania va inaugura aici un șantier naval care va fi specializat în întreaga serie de producție de iahturi transatlantice de lux și bărci mai mici cu viteză.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prezentând un iaht în portul Burgas, managerii Bering Yachts au declarat că au ales orașul bulgar din patru locații europene pentru a-și extinde afacerile. Aceștia au încheiat contracte cu 60 de angajați din Burgas pentru a începe activitatea la 1 iunie, iar până la sfârșitul anului se preconizează creșterea numărului acestora la 300, scrie Agerpres.

Codul Rutier, pregătire pentru o nouă schimbare: Fără pedepse pentru comportament agresiv și dovadă cu drept de circulație pentru vitezomani! CITEȘTE ȘI Codul Rutier, pregătire pentru o nouă schimbare: Fără pedepse pentru comportament agresiv și dovadă cu drept de circulație pentru vitezomani!

Bering Yachts a fost înființată în 2007 de Alexei Mikhailov pentru a construi iahturi de explorare semi-personalizate din oțel și aluminiu, inițial în China și apoi în Turcia.

Cu sediul central în Carolina de Nord, SUA, compania are birouri în Florida, Monaco și Limassol. Cu peste zece iahturi programate pentru a fi construite în 2022, compania se așteaptă la o creștere stabilă a afacerii sale.

viewscnt
Afla mai multe despre
bering yachts
burgas