BMW se așteaptă la o marjă ridicată de profit în 2021

BMW se așteaptă la o marjă ridicată de profit în 2021
scris 17 nov 2021

Vânzările Bayerische Motoren Werke (BMW) în octombrie sunt peste așteptări, iar cele din noiembrie au avut un start bun, a anunțat directorul financiar Nicolas Peter, adăugând că se așteaptă ca firma să atingă în 2021 limita superioară a estimărilor privind marja de profit la divizia auto, între 9,5% și 10,5%, transmite Reuters.

Este puțin probabil ca astfel de marje de profit să dureze, deși atenuarea perturbărilor din lanțurile de aprovizionare în semestrul doi din 2022 ar putea stimula creșterea, a apreciat Nicolas Peter la o întâlnire cu jurnaliștii, la Frankfurt, scrie Agerpres.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

"Aș fi dezamăgit dacă nu am atinge limita superioară a estimărilor noastre actuale privind marja de profit în 2021", a declarat oficialul BMW.

Grupul german, care deține brandurile BMW, Mini și Rolls-Royce, se așteaptă ca vânzările de vehicule electrice să fie cel puțin duble în 2022, și intenționează să majoreze prețurile tuturor mașinilor sale noi în medie cu 1%, a anunțat directorul financiar.

Acesta a adăugat că BMW și-a asigurat deja furnizarea de baterii pentru vehicule electrice până în 2025 și negociază contractele pentru a doua jumătate a deceniului.

De asemenea, BMW intenționează să-și majoreze participația la societatea mixtă din China - BMW Brilliance - de la 50% la 75%, probabil în primul trimestru din 2022, a declarat Nicolas Peter.

Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile CITEȘTE ȘI Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile

BMW a raportat o creștere de 42,4% a profitului net în trimestrul trei din 2021, la 2,58 miliarde de euro (2,93 miliarde de dolari), în urma majorării vânzărilor de vehicule electrice.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
masini