Boeing a finalizat actualizarea software a avioanelor 737 MAX

Boeing a finalizat actualizarea software a avioanelor 737 MAX
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2019

Boeing a finalizat actualizarea software a avioanelor 737 MAX, care sunt consemnate la sol din luna martie, după prăbușirea a două aeronave de acest tip într-un interval de cinci luni, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul de avioane a anunțat că va oferi informații suplimentare pentru a răspunde întrebărilor Administrației Federale pentru Aviație (FAA), care includ detalii despre modul în care piloții interacționează cu aparatura de bord în diferite scenarii de zbor, scrie News.ro.

După ce va răspunde întrebărilor, Boeing va colabora cu FAA pentru a programa un zbor test de certificare și va depune documentele pentru certificarea finală, a anunțat compania.

Prima zi după noile reguli de taximetrie: Numărul șoferilor activi Uber, Bolt și Clever - mai mic cu 25%. Patru șoferi amendați CITEȘTE ȘI Prima zi după noile reguli de taximetrie: Numărul șoferilor activi Uber, Bolt și Clever - mai mic cu 25%. Patru șoferi amendați

Autoritatea de reglementare a anunțat că Boeing nu a prezentat încă spre aprobare pachetul software final.

Miercuri, administratorul în exercițiu al FAA, Dan Elwell, a spus că Boeing ar urma să prezinte oficial softul actualizat săptămâna viitoare.

Avioanele 737 MAX au fost consemnate după prăbușirea unei aeronave a companiei Ethiopian Airlines, în care toți cei 157 de oameni aflați la bord și-au pierdut viața, la numai cinci luni de la o prăbușire similară a unui avion al operatorului Lion Air, în care au murit 189 de oameni.

Boeing speră că actualizarea software și trainingul piloților vor preveni ca date eronate să declanșeze un sistem numit MCAS, care s-a activat în ambele prăbușiri.

Până în prezent, Boeing a  efectuat 207 de zboruri cu aeronave 737 MAX cu software actualizat, care au durat 306 ore.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
737 max