Bucureștenii pot plăti cursa Speed Taxi cu mobilul, prin aplicația mobilPay Wallet

Bucureștenii pot plăti cursa Speed Taxi cu mobilul, prin aplicația mobilPay Wallet
scris 5 nov 2018

Clienții Speed Taxi pot plăti cursa de taxi direct cu telefonul mobil prin mobilPay Wallet, aplicație dezvoltată în parteneriat cu NETOPIA Payments.

Astfel, după terminarea unei curse, clienții au posibilitatea să solicite plata cu mobilul și să scaneze codul QR disponibil în mașină, utilizând funcția Scan&Pay a aplicației mobilPay Wallet. Apoi, aceștia vor selecta în aplicație cardul cu care doresc să plătească, iar la final confirmă plata.

Dezvăluire Bloomberg: Arabia Saudită controlează peste 10% din acțiunile Uber. Un apropiat al prințului moștenitor Mohammed bin Salman este în board-ul companiei CITEȘTE ȘI Dezvăluire Bloomberg: Arabia Saudită controlează peste 10% din acțiunile Uber. Un apropiat al prințului moștenitor Mohammed bin Salman este în board-ul companiei

În urma acestui parteneriat, mobilPay Wallet își extinde portofoliul de servicii din categoria transport în zona industriei de taxi, pe lângă plata biletelor sau abonamentelor de transport public disponibilă în prezent în orașe precum Cluj Napoca, Alba-Iulia, București, Constanța, Ploiești sau Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
speed taxi
mobilpay wallet