Câte solicitări de angajare a primit STB după anunțul dat de conducere în timpul grevei

Câte solicitări de angajare a primit STB după anunțul dat de conducere în timpul grevei
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2022

Societatea de Transport București (STB) a primit luni și în prima parte a zilei de marți aproape 300 de solicitări de angajare pentru postul de șofer de autobuz, în urma anunțului postat de companie pe site cu o zi în urmă, în cea de a cincea zi a grevei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul general al STB, Adrian Criț, a spus că în urmă cu o zi au fost primite 230 de solicitări de angajare, iar astăzi dimineață, alte 60, scrie Hotnews.ro.

Hackerii au atacat cu ransomware sistemul feroviar din Belarus, pentru a opri transportul trupelor rusești spre granița dintre Belarus și Ucraina CITEȘTE ȘI Hackerii au atacat cu ransomware sistemul feroviar din Belarus, pentru a opri transportul trupelor rusești spre granița dintre Belarus și Ucraina

Greva angajaților STB s-a încheiat marți, după cinci zile, însă directorul STB a evitat să dea detalii despre cum anume i-a convins pe angajați să renunțe la protest, el vorbind despre "arta negocierilor":

"Angajații fideli instituției și bucureștenilor au conștientizat faptul că își vor pierde locul de muncă dacă nu intervin pe traseu. (...) Credeți-mă, în arta negocierilor există anumite chestiuni care nu vor ieși la suprafață niciodată. (...) Angajații noștri au conștientizat faptul că nu se mai poate, pentru că s-au gândit la binele lor și al familiei lor. Probabil, am fost foarte buni în ceea ce am comunicat"., a spus Adrian Criț.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
soferi