CFR SA a lansat licitația pentru consultanță pe secțiunea Brașov-Sighișoara, contract estimat la 28,2 milioane lei

CFR SA a lansat licitația pentru consultanță pe secțiunea Brașov-Sighișoara, contract estimat la 28,2 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 ian 2018

Compania care administrează rețeaua de căi ferate din România, CFR SA, a lansat licitația pentru servicii de consultanță pe secțiunea Brașov-Sighișoara, contract estimat la 28,2 milioane lei, fără TVA, potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Coridorul IV pan-european, lung de circa 2.000 de kilometri, face legătura între orașele germane Dresda și Nurnberg și metropola turcească Istanbul, cu trecere prin Cehia, Austria, Ungaria, România și Bulgaria. Porțiunea românească a coridorului IV are circa 800 de kilometri, fiind cuprinsă între Curtici, județul Arad, și Constanța, pe traseul Curtici-Arad-Simeria-Sighișoara-Brașov-București-Constanța, potrivit News.ro.

Anunțul publicat pe SEAP vizează obținerea de consultanță în domeniul managementului execuției si pentru verificarea execuției lucrărilor de constructii aferente proiectului „Reabilitarea liniei de cale ferată Brasov – Simeria, componentă a Coridorului Rin - Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h, secțiunea Brașov - Sighișoara, subsecțiunile: 1. Brașov – Apața si 3. Cața – Sighișoara”.

CFR Călători introduce de la 1 ianuarie „Trenurile Zăpezii 2018”, cu reduceri tarifare de până la 56 la sută pentru trenurile care ajung în stațiunile montane CITEȘTE ȘI CFR Călători introduce de la 1 ianuarie „Trenurile Zăpezii 2018”, cu reduceri tarifare de până la 56 la sută pentru trenurile care ajung în stațiunile montane

Contractul vizează servicii de consultanță in domeniul ingineriei și al construcțiilor, servicii de supraveghere a lucrărilor și servicii de publicitate. Valoarea garanției de participare este 250.000 lei, iar garanția de bună execuție va fi de 10 % din valoarea contractului sectorial, fără TVA.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 13 februarie, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare 20 februarie. Data limită de evaluare a ofertelor este 21 mai.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
cai ferate
licitatie