CFR SA angajează ingineri absolvenți

CFR SA angajează ingineri absolvenți
scris 5 nov 2019

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, administrator al rețelei feroviare naționale, a lansat un program de selecție pentru ocuparea a 90 de posturi de ingineri, dintre absolvenții din ultimii 3 ani.

Posturile sunt distribuite pe toate cele 8 regionale de cale ferată (București, Craiova, Timișoara, Cluj, Iași, Brașov, Constanța și Galați), pentru specializările: tehnologia transporturilor (Trafic), telecomunicații/telecomenzi feroviare și electronică (Instalații), construcții căi ferate drumuri și poduri (Linii).

CONFIRMARE - BCR eGO, Compania Municipală Managementul Transportului și FLOW își unesc forțele într-un serviciu integrat de ride sharing CITEȘTE ȘI CONFIRMARE - BCR eGO, Compania Municipală Managementul Transportului și FLOW își unesc forțele într-un serviciu integrat de ride sharing

CFR SA este o companie cu capital majoritar de stat, specializată în administrarea și gestionarea infrastructurii feroviare din România. Compania este prezentă pe piața feroviară din anul 1998, administrarea activității feroviare la nivel local fiind gestionată prin cele 8 sucursalele regionale care funcționează în București, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Galați și Constanța.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ingineri
cfr