China a dezvoltat un avion hipersonic care va parcurge distanța între Beijing și New York în două ore

China a dezvoltat un avion hipersonic care va parcurge distanța între Beijing și New York în două ore
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2018

O echipă de cercetători chinezi a proiectat un avion ultrarapid care va parcurge distanța între Beijing și New York în două ore. Aparatul, care va zbura cu o viteză de peste 6.000 de km/h, va putea transporta zeci de persoane și tone de încărcătură, relatează joi EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Va avea nevoie de două două ore pentru a parcurge distanța între Beijing și New York la o viteză supersonică", a explicat echipa condusă de Cui Kai de la Academia de Științe din China într-un articol științific preluat de ziarul South China Morning Post.

Comisia Europeană a amendat 7 companii cu peste jumătate de miliard de euro pentru că ar fi format carteluri CITEȘTE ȘI Comisia Europeană a amendat 7 companii cu peste jumătate de miliard de euro pentru că ar fi format carteluri

În prezent, un avion de pasageri are nevoie de aproximativ 14 ore pentru a parcurge cei 11.000 de kilometri care separă cele două metropole, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
new york
china