Cincisprezece oferte au fost depuse pentru proiectarea și execuția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea Cornetu – Tigveni, care ar urma să fie gata în 6 ani

Cincisprezece oferte au fost depuse pentru proiectarea și execuția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea Cornetu – Tigveni, care ar urma să fie gata în 6 ani
scris 28 nov 2020

Cincisprezece oferte au fost depuse pentru proiectarea și execuția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 3 : Cornetu – Tigveni, contract în valoare de 5,3 miliarsde de lei fără TVA, din fonduri europene nerambursabile. Durata contractului este de 14 luni pentru perioada de proiectare și 59 luni pentru perioada de execuție.

Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi CITEȘTE ȘI Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi

Lucian Bode: “Autostrada Sibiu-Pitești mai face un pas important. Mă bucură interesul constructorilor pentru secțiunea 3 din acest important proiect de infrastructură rutieră și îi asigur pe toți că anii care vor venii vor fi anii investițiilor, vor fi anii dezvoltării infrastructurii de transport”, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor anunță că a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului ,,Proiectarea și Execuția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 3 : Cornetu – Tigveni”

Până la termenul limită au depus oferte următorii agenți economici:

1. ASOCIEREA STRABAG SRL -ACCIONA CONSTRUCCION SA)

2. ASOCIEREA AKTOR SOCIETATE TEHNICA ANONIMA (AKTOR S.A.) - RIZZANI DE ECCHER SA

3. ASOCIEREA ASTALDI SPA - TANCRAD SRL

4. IMPRESA PIZZAROTTI & C SPA

5. TERNA TOURIST TECHNICAL AND MARITIME SOCIETE ANONYME

6. CHINA CIVIL ENGINEERING CONSTRUCTION CORPORATION (CCECC) - CHINA RAILWAY 14TH BUREAU GROUP CO LTD

7. CHINA COMMUNICATIONS CONSTRUCTION COMPANY LTD- DIMEX-2000 COMPANY S.R.L.

8. CHINA STATE CONSTRUCTION ENGINEERING CORPORATION LTD

9. HUNAN PROVINCIAL COMMUNICATIONS PLANNING, SURVEY & DESIGN INSTITUTE CO., LTD

10. KOLIN INSAAT TURIZM SANAYI VE TICARET A.S.

11. MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S. - OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S. - YAPI MERKEZI İNȘAAT VE SANAYI A.Ș. - GÜLERMAK AĞIR SANAYI İNȘAAT VE TAAHHÜT A.Ș.

12. MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI - CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.

13. POWER CONSTRUCTION CORPORATION OF CHINA LIMITED - OZGUN INSAAT TAAHHUT SANAYI VE TICARET LTD. STI. - POWERCHINA ROADBRIDGE GROUP CO., LTD

14. REC ULUSLARARASI İNȘAAT YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ȘİRKETİ - ONUR TAAHHUT TAȘIMACILIK INȘAAT TICARET VE SANAYI A.Ș.

15. TEKFEN İNȘAAT VE TESISAT A.Ș. (TEKFEN CONSTRUCTION & INSTALLATION CO., INC.) - DOGUS INSAAT VE TICARET A.S

Valoarea estimată a contractului este de 5.324.779.469,00 Lei fără TVA.

Durata contractului este de: 14 luni perioada de proiectare, 59 luni perioada de execuție și 60 luni perioada de garanție a lucrarilor.

Traseul are o lungime de 37.4 km

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Principalele lucrări ale acestei secțiuni sunt:

• 95 de poduri și pasaje

• Tunel cu două galerii independente în lungime de 1.7 km/ galerie

• Nod rutier Cornetu și Nod rutier Văleni

• Ecoduct în zona localității Călinești

Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentațiilor de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

viewscnt
Afla mai multe despre
sibiu – pitești
cnair