Circulația pe Autostrada Soarelui a fost închisă din cauza viscolului

Circulația pe Autostrada Soarelui a fost închisă din cauza viscolului
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2017

UPDATE 21.30 Traficul pe Autostrada Soarelui a fost închis, marți seară, pe ambele sensuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

ȘTIRE INȚIALĂ Circulația pe Autostrada Soarelui între Cernavodă și Constanța și pe Autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, a fost închisă marți seară, ca urmare a avertizării cod portocaliu de viscol.

Poliția Română informează că a fost dispusă măsura închiderii circulației pe ambele sensuri pe A2, între Cernavodă și Constanța, de la kilometrul 160 la kilometrul 212.

De asemenea, autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, a fost închis traficului, scrie News.ro.

În prezent, patru drumuri naționale și un drum județean din Constanța sunt închise.

Primul proiect al noului Parlament: Amânarea cu încă 7 ani a finalizării procedurilor pentru imobilele naționalizate CITEȘTE ȘI Primul proiect al noului Parlament: Amânarea cu încă 7 ani a finalizării procedurilor pentru imobilele naționalizate

Traficul pe DN 38, tronsonul Agigea - Negru Vodă, în zona punctului de trecere a frontierei către Bulgaria a fost închis, în urma avertizării cod portocaliu de viscol.

Măsura închiderii circulației rutiere a fost luată și pentru DN22 Ovidiu - Mihai Viteazu, DN3 Constanța - Ostrov, DN22C Basarab - Cernavodă și DJ 226 Năvodari - Cornu.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, de marți, la ora 22.00, până miercuri, la ora 08.00 vor fi sub avertizare cod portocaliu de viscol județele Constanța și Tulcea. În noaptea de marți spre miercuri, în cele două județe vor fi intervale cu rafale de 70-80 de kilometri pe oră, ninsori puternic viscolite, precum și precipitații mixte ce vor depune polei.
De marți, ora 23.00, până miercuri, la ora 15.00, vor fi sub avertizare cod portocaliu de viscol și județele Călărași, Ialomița, Brăila, precum și estul județelor Buzău și Vrancea. În noaptea de marți spre miercuri și în prima parte a zilei de miercuri, în cele cinci județe va fi viscol, viteza vântului va atinge 70-80 de kilometri pe oră, troienind zăpada și reducând vizibilitatea sub 50 de metri.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada soarelui