Circulația tramvaielor pe linia 41 din Capitală, suspendată sâmbătă și duminică pentru revizie tehnică

Circulația tramvaielor pe linia 41 din Capitală, suspendată sâmbătă și duminică pentru revizie tehnică
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2017

Circulația tramvaielor pe linia 41 din Capitală va fi suspendată sâmbătă și duminică pentru revizia tehnică anuală, iar pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu Regia Autonomă de Transport București (RATB) înființează linia de autobuze 641, care va circula între terminalele ”Piața Presei Libere” și ”Ghencea”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit RATB, pentru executarea reviziei tehnice anuale pe traseul liniei 41, în zilele de sâmbătă și duminică circulația tramvaielor se suspendă, scrie News.ro.

Pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, compania înființează linia de autobuze 641, care va funcționa între terminalele ”Piața Presei Libere” și ”Ghencea”, pe Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Șos. Crângasi, Str. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea.

Pe sensul către terminalul ”Ghencea’’ autobuzele vor opri în stațiile amplasate în zona Institutului de Agronomie și după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, în stațiile amplasate după intersecția cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant, pe Șos. Crângași și Str. Virtuții, în stațiile corespunzătoare liniei 178 și în noua stație situată înainte de Bd. Uverturii. De3 asemenea, pe Str. Brașov se va opri în stațiile corespunzătoare liniei liniilor 105, 173 și 221, precum și în noua stație situată după intersecția cu Bd. Timișoara, iar în terminalul ”Ghencea’’, în stațiile corespunzătoare liniei 221.

Proprietarii de mașini pot cere de astăzi restituirea taxei auto. Formularul pentru rambursarea banilor a fost publicat după ce Profit.ro a semnalat întârzieri CITEȘTE ȘI Proprietarii de mașini pot cere de astăzi restituirea taxei auto. Formularul pentru rambursarea banilor a fost publicat după ce Profit.ro a semnalat întârzieri

Pe celălalt sens, către Piața Presei Libere, autobuzele vor opri pe Str. Brașov, în stațiile corespunzătoare liniilor 105, 173 și 221, precum și în noile stații situate după intersecția cu Drumul Taberei, respectiv înainte de Bd. Timișoara. De asemenea, se va opri, pe Str. Virtuții, în noua stație amplasată după intersecția cu Bd. Uverturii, apoi în stațiile corespunzătoare liniei 178. Pe Șos. Crângași se va opri în stațiile corespunzătoare liniei 178, pe Str. Turda în noua stație amplasată după Pasajul Grant, pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu în noua stație amplasată după intersecția cu Bd. Ion Mihalache, iar pe Bd. Mărăști în noua stație amplasată după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în stațiile corespunzătoare liniei 330. În terminalul ”Piața Presei Libere’’ autobuzele vor opri în stațiile corespunzătoare liniei 449.

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvai 41