Circulația unor autobuze în București, extinsă pe parcursul nopții, pentru maratonul vaccinării anti-COVID

Circulația unor autobuze în București, extinsă pe parcursul nopții, pentru maratonul vaccinării anti-COVID
scris 6 mai 2021

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat că, alături de STB, a decis extinderea și noaptea circulația autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 și 368, pentru a facilita transportul bucureștenilor la centrele de vaccinare și înapoi spre casă, în contextul în care, vineri de la ora 16.00 începe maratonul vaccinării în București.

„Peste exact 24 de ore, adică vineri la ora 16, începe maratonul vaccinării în București, scrie News.ro.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Prin colaborarea dintre Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davilla”, Primăria Capitalei și ASSMB vor fi deschise non-stop 50 de puncte de vaccinare în două locații centrale din Capitală – Sala Palatului și Biblioteca Națională. Oricine vrea să se vaccineze cu vaccinul anti-COVID-19 o poate face fără niciun fel de programare, începând de vineri la ora 16 și până luni la ora 8.

Împreună cu STB, am convenit să extindem și noaptea circulația autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 și 368, pentru a facilita transportul bucureștenilor la centrele de vaccinare și înapoi spre casă”, a scris Nicușor Dan joi pe Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
autobuze
stb
covid-19