CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a unui sector din Centura București Sud

CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a unui sector din Centura București Sud
scris 16 mar 2022

CNAIR anunță că Asocierea RIZZANI DE ECCHER S.p.a. (lider) – S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. (asociat) a cîștigat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a unui sector din Centura București Sud cuprins între A1 și DN5.

CNAIR a comunicat, marți, rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect "PROIECTARE ȘI EXECUȚIE „Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între Al (km 55+520) și DN 5 (km 40+000) - LOT 2 Largire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între km 54+700 și DN5 (km 40+000)", scrie News.ro.

CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru construcția lotului 2 al Autostrăzii Ploiești – Buzău CITEȘTE ȘI CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru construcția lotului 2 al Autostrăzii Ploiești – Buzău

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea RIZZANI DE ECCHER S.p.a. (lider) – S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. (asociat), cu prețul de 504.112.836,73 Lei fără T.V.A. 

Durata de proiectare si executie a contractului este de 36 de luni din care: 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor ofertată conform factorului de evaluare este de 10 ani.

”În cadrul contractului vor fi realizate 3 structuri de complexitate ridicată, din care 2 pasaje subterane cu o lungime de peste 600 de m. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, anunță compania. 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis la rîndul său că un proiect important pentru București intră în linie dreptă.

”O asociere româno-italiană a fost desemnată câștigătoarea contractului pentru lărgirea la 4 benzi a sectorului Centurii Rutiere București Sud cuprinsă între A1 și DN5. După semnarea contractului constructorii au la dispoziție 12 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor pe cei 15 km ai actualei Centuri a Capitalei. În cadrul contractului vor fi construite inclusiv un pasaj suprateran și două pasaje subterane. Proiectul în valoare de 504,11 milioane de lei, fără TVA este finanțat din fonduri europene nerambursabile”, a transmis ministurul.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
centura bucurești sud