CNAIR a desemnat compania care va actualiza studiul de fezabilitate al autostrăzii Târgu-Neamț - Iași - Ungheni

CNAIR a desemnat compania care va actualiza studiul de fezabilitate al autostrăzii Târgu-Neamț - Iași - Ungheni

Foto: Inquam Photos / George Călin

scris 20 mar 2021

Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Târgu-Neamț - Iași - Ungheni va fi actualizat de S.C. Consitrans SRL, într-un contract în valoare de aproximativ 58,9 milioane de lei, fără TVA, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Câștigătorul a obținut 96 de puncte, din care 40 de puncte pentru componenta financiară și 56 de puncte pentru componenta tehnică, scrie Agerpres.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Potrivit sursei citate, durata de realizare a serviciilor de proiectare este după cum urmează: 12 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, cinci luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) și obținerea Autorizației de Construire, respectiv cinci luni pentru realizarea Proiectului Tehnic de Execuție (PTE).

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

CNAIR precizează că, în perioada următoare, după îndeplinirea termenelor legale privind formularea contestațiilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2016, precum și după soluționarea eventualelor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, ofertantul câștigător va fi invitat să semneze contractul, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestuia.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
studiu de fezabilitate