Continental lansează recrutări pentru centrul din Iași

Continental lansează recrutări pentru centrul din Iași
scris 23 mai 2018

Furnizorul german de componente auto și anvelope Continental, prezent în România cu șapte unități de producție, va angaja în acest an 250 de ingineri în centrul de la Iași, fiind deschise poziții și pentru specialiști IT.

Începând cu luna martie, centrul de cercetare și dezvoltare din Iași și-a extins activitatea în cea de-a patra clădire închiriată. În biroul din Iași lucrează peste 1.800 angajați.

„În prezent căutăm ingineri cu experiență, specialiști software și hardware, ingineri mecanici și tineri absolvenți ai universităților tehnice pentru cele 250 oportunități de carieră deschise în cadrul organizației noastre”, spune Anda Merlușcă, manager resurse umane în cadrul centrului de inginerie al Continental în Iași.   

VIDEO&FOTO HTC lansează smartphone-ul U12+ cu butoane sensibile la presiune și două camere foto principale CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO HTC lansează smartphone-ul U12+ cu butoane sensibile la presiune și două camere foto principale

Pentru a acoperi nevoile de dezvoltare ale companiei, în viitorul apropiat este planificată extinderea clădirii de birouri.

În România, Continental deține șapte unități de producție și patru centre de cercetare și de dezvoltare, în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina și are un centru de distribuție a anvelopelor în București.

Continental are aproape 20.000 de angajați în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
continental
iasi