Cursele Navrom către localitățile din Delta Dunării, reluate

Cursele Navrom către localitățile din Delta Dunării, reluate
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2022

Cursele Navrom către localitățile din Delta Dunării vor fi reluate de vineri, după ce au fost sistate, duminică, din cauza unor probleme financiare. Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a declarat că situația Navrom a fost deblocată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

“Începând de astăzi se reiau cursele pentru Delta Dunării.  Mă repet, pentru noi este foarte important ca oamenii de  acolo sa fie bine și în siguranță”, a afirmat prefectul Tulcea, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ O nouă oprire a producției la Automobile Dacia CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ O nouă oprire a producției la Automobile Dacia

Directorul Navrom Delta SA, Nicolae Chichi, a declarat, pentru News.ro, că navele vor pleca, vineri, la ora 13.30.

“La 13.30 vom pleca pe cele trei relații Tulcea – Chilia – Periprava, Tulcea – Sulina și Tulcea – Sfântu Gheorghe. Acest lucru a fost posibil deoarece furnizorul de carburant a avut bunăvoința să ne livreze combustibil chiar dacă restanța de 36.000 de lei încă nu a fost achitată. Luni vom achita această restanță. De astăzi, intrăm în programul normal de curse regulate către localitățile din Deltă”, a precizat Nicolae Chichi.

Banii pe care Ministerul Transporturilor îi va livra Navrom Tulcea vor ajunge în conturile companiei în cursul zilei de luni.

Navrom Tulcea a suspendat cursele de pasageri și de mărfuri către Delta Dunării, începând de duminică, din cauza lipsei resurselor financiare, compania susținând că are de primit de la Ministerul Transporturilor 4,3 milioane de lei, reprezentând subvenția pentru transporturile pe apă.

viewscnt
Afla mai multe despre
navrom
delta dunarii