Daimler nu exclude o colaborare cu Tesla

Daimler nu exclude o colaborare cu Tesla
scris 29 oct 2018

Daimler nu exclude o colaborare cu Tesla, în viitor, chiar dacă grupul german de automobile de lux și-a vândut participa deținută la producătorul american de vehicule electrice, a declarat directorul general al Daimler, Dieter Zetsche, unei publicații poloneze, transmite Reuters.

Dieter Zetsche a spus publicației Rzeczpospolita că după vânzarea acțiunilor Tesla a regretat acest lucru și că nu exclude o cooperare în viitor cu compania americană, scrie News.ro.

CONFIRMARE Volkswagen își deschide un Concept Store într-un mall din București, o premieră pentru România și una dintre primele astfel de inițiative din Europa CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Volkswagen își deschide un Concept Store într-un mall din București, o premieră pentru România și una dintre primele astfel de inițiative din Europa

Producătorul de automobile Mercedes-Benz, cu sediul în Stuttgart, a vândut participația de 4% deținută la Tesla în anul 2014. Luna trecută, Daimler a prezentat un SUV electric, un concurent al vehiculelor Tesla, care a dominat piața de automobile electrice premium, aflată în dezvoltare rapidă.

Zetsche, care va renunța la postul său în una mai a anului 2019, a spus că nu vede niciun motiv pentru care Daimler să nu poată să cumpere din nou acțiuni Tesla

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler
tesla