Daimler și grupul chinez BAIC Motor varsă încă 608 milioane dolari în extinderea fabricii lor de motoare din Beijing

Daimler și grupul chinez BAIC Motor varsă încă 608 milioane dolari în extinderea fabricii lor de motoare din Beijing
scris 13 iun 2016

Daimler AG și grupul chinez BAIC Motor vor investi încă patru miliarde de yuani (608 milioane de dolari) în extinderea fabricii lor de motoare din Beijing, a anunțat, luni, producătorul auto german, transmite Reuters.

Cele două companii, care produc împreună vehiculele Mercedes-Benz, vândute pe cea mai mare piață auto din lume, au făcut anunțul în timpul vizitei cancelarului Germaniei, Angela Merkel, în China.

Mercedes-Benz, divizia de lux a Daimler, și-a menținut în luna mai poziția de cel mai vândut brand de lux din lume, după ce rivalele BMW și Audi au raportat încetinirea livrărilor în China.

Ministrul Economiei explică de ce România a pierdut investiția Mercedes: Era cerut ca piesele să ajungă în 17 ore la poarta fabricii din Bremen CITEȘTE ȘI Ministrul Economiei explică de ce România a pierdut investiția Mercedes: Era cerut ca piesele să ajungă în 17 ore la poarta fabricii din Bremen

Vânzările Mercedes-Benz pe piața chineză au urcat cu 39% luna trecută.

Obiectivul strategic al Mercedes este să redevină lider mondial pe piața automobilelor de lux, o poziție pe care a pierdut-o în fața BMW în 2005, iar în 2011 a căzut pe locul al treilea, după Audi. 

Sursa:Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler
china
motoare