Daimler Truck a început producția celui de-al doilea camion electric al său

Daimler Truck a început producția celui de-al doilea camion electric al său
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iul 2022

Daimler Truck a început producția celui de-al doilea model electric al său, un camion de evacuare a deșeurilor din orașe numit eEconic, în timp ce încearcă să capteze o parte din piața europeană a camioanelor electrice, care este mică dar în dezvoltare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vehiculul va fi produs în același loc ca primul model electric al producătorului de camioane și autobuze, camionul greu eActros, în Woerth, Renania-Palatinat, scrie News.ro.

Telemeaua de Ibănești va ajunge în SUA. Miniștrii - serviți anterior cu brânză în ședința de guvern CITEȘTE ȘI Telemeaua de Ibănești va ajunge în SUA. Miniștrii - serviți anterior cu brânză în ședința de guvern

Primele camioane eEconic vor fi vândute unei firme daneze de evacuare a deșeurilor, alte livrări fiind planificate în acest an, a spus Daimler Truck.

Primele livrări ale camioanelor eActros au avut loc în luna februarie a acestui an.

La fel ca eActros, noul camion va costa aproximativ de trei ori echivalentul unui camion diesel. Directorul general Martin Daum a spus însă că modelele electrice ar costa aproximativ la fel ca unul diesel pe termen lung, datorită costurilor mai mici de alimentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler truck
eeconic