Ford reduce din nou producția, din cauza deficitului de semiconductori

Ford reduce din nou producția, din cauza deficitului de semiconductori
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 oct 2021

Cei mai mari producători auto americani, General Motors (GM) și Ford Motor, vor reduce din nou producția în America de Nord, din cauza deficitului de semiconductori, care afectează industria auto pe plan global, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

GM va extinde cu două săptămâni oprirea producției de SUV-uri Chevrolet Blazer la fabrica Ramos din Mexic, dar va relua activitatea la alte unități din America de Nord, scrie Agerpres.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Luni, va fi reluată producția la uzina Lansing Grand River (Michigan) unde sunt fabricate modelele Chevrolet Camaro, Cadillac CT4 și CT5. La fabrica din Michigan producția vehiculelor Cadillac a fost oprită din mai.

Producția modelului Blazer de la unitatea Ramos, care fusese oprită din 23 august, nu va fi reluată înainte de 15 octombrie.

Săptămâna viitoare, Ford va opri producția la uzina Flat Rock unde este fabricat modelul Mustang. De asemenea, Ford va opri producția modelului Transit săptămâna viitoare, dar fabrica din Kansas va continua producerea camionetelor F-150.

Tot săptămâna viitoare, la uzina de camioane Ford din Kentucky va lucra un singur schimb, față de trei în mod normal.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Kiersten Robinson, directorul de resurse umane, anunța luna trecută că Ford va amâna până în ianuarie revenirea la birouri a celor mai mulți angajați.

Din ce în ce mai multe companii cu un număr ridicat de angajați întârzie planurile de redeschidere a birourilor, din cauza creșterii numărului de infecții cu varianta Delta.

Al doilea mare producător auto din SUA este prezent și pe piața din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
semiconductori