Ford și-ar putea vinde fabrica din Brazilia grupului auto chinez Beiqi Foton

Ford și-ar putea vinde fabrica din Brazilia grupului auto chinez Beiqi Foton
scris 13 apr 2019

Grupul auto chinez Beiqi Foton Motor Co Ltd este interesat de achiziționarea fabricii Ford din Sao Bernardo do Campo, o suburbie a orașului Sao Paulo, a anunțat vineri publicația braziliană Valor Economico, transmite Reuters.

Beiqi Foton intenționa să construiască o uzină în Guaiba, un oraș din sudul Braziliei, dar acum ar putea prelua unitatea Ford. Încă nu s-a luat nicio decizie, a declarat, pentru Valor Marcio Vita, directorul general al subsidiarei Foton din Brazilia, scrie Agerpres.

Bulgaria și Turcia au cele mai mari șanse pentru a găzdui o uzină Volkswagen CITEȘTE ȘI Bulgaria și Turcia au cele mai mari șanse pentru a găzdui o uzină Volkswagen

Decizia Ford de a-și închide cea mai veche fabrică din Brazilia face parte din planul de reorganizare la nivel global, care va duce la concedieri masive, închideri de fabrici și costuri de 11 miliarde de dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ford
beiqi foton