FOTO Lamborghini lansează Huracan-ul fluorescent

FOTO Lamborghini lansează Huracan-ul fluorescent
scris 4 nov 2020

Celebrul producător de automobile ultrasportive Lamborghini a lansat Huracán EVO Fluo Capsule, o serie de culori fluorescente disponibile pentru „micul” model Huracan.

Lamborghini se dovedește o marcă extrem de îndrăzneață și propune clienților săi o colecție de vopsele stridente, care contrastează puternic cu paletele cu care ne-au obișnuit producătorii de mașini, invlusiv cei sport. Decizia este una de marketing însă poate fi considerată spectaculoasă, cel puțin în ochii noștri, ai celor care nu ne gândim să cumpărăm un astfel de model. Este interesant însă de văzut câți dintre potențialii clienți care sunt dispuși să plătească aproape 300.000 de euro pentru un astfel de exemplar optează pentru aceste culori. Vopseaua este una mată, iar la interior mașina are nuanțe și opțiuni complementare.

EXCLUSIV Piața auto din România a intrat pe un important trend de creștere CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Piața auto din România a intrat pe un important trend de creștere

Lamborghini are deja tradiție pentru culorile vii pe care le folosește în gama sa, astfel că noile vopsele „îmbogățesc liniile și forma inimitabilă a modelelor Lamborghini”, după cum descriu reprezentanții constructorului italian culorile Huracán EVO Fluo „care animă dinamismul mașinii și îi subliniază prezența pe drum”. Este vorba despre cinci configurații exterioare și interioare în Verde Shock (verde), Arancio Livrea (portocaliu), Celeste Fedra (albastru), Arancio Dac (portocaliu) și Giallo Clarus (galben) combinate cu negru mat pe acoperiș, bara frontală și pragurile laterale. Detaliile componentelor negru mat sunt alese în noile culori fluo, cum ar fi o dungă colorată pe oglinzile laterale negre și linii verticale colorate pe splitterul din spate.

În interior, totul este complet negru, cu scaune sport opționale, în Alcantara sau piele monocromă, cu finisaj EVO sportivo. Capacul butonului Start & Stop și scutul Lamborghini brodat pe tetieră sunt finisate într-una dintre cele cinci noi culori fluorescente, care se potrivesc cu tonurile exterioare.

FOTO Lamborghini lansează Huracan-ul fluorescent

FOTO Lamborghini lansează Huracan-ul fluorescent

FOTO Lamborghini lansează Huracan-ul fluorescent

viewscnt
Afla mai multe despre
lamborghini huracan
huracan evo fluo