FOTO Peste 800 de muncitori mobilizați la Autostrada Ploiești - Buzău

FOTO Peste 800 de muncitori mobilizați la Autostrada Ploiești - Buzău
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2023

Peste 800 de muncitori au fost mobilizați pentru lucrările la șantierul lotului 2 Mizil - Pietroasele și șantierul lotului 1 Dumbrava – Mizil, din cadrul Autostrăzii Ploiești - Buzău (A7).

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Momente de groază la bordul unui avion, după ce un pasager a deschis ușa în zbor CITEȘTE ȘI VIDEO Momente de groază la bordul unui avion, după ce un pasager a deschis ușa în zbor

Ambele au ca termen de deschidere anul viitor.

FOTO Peste 800 de muncitori mobilizați la Autostrada Ploiești - Buzău

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat recent că a fost desemnat câștigătorul pentru ultimul dintre cele 13 loturi ale A 7. La rândul său, directotrul CNAIR, Cristian Pistol, a precizat că lotul Pietroasele-Municipiul Buzău a fost atribuit constructorului turc Tefken la valoarea de 1,15 miliarde de lei

”După reevaluarea ofertelor și după respingerea contestației de către Curtea de Apel București, CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru Lotul3 (Pietroasele-Municipiul Buzău) al Autostrăzii Ploiești-Buzău (secțiune a A7)”, anunță ministrul Transporturilor.

Proiect rovinietă: Din 2026, se va aplica autovehiculelor de transport persoane și marfă în funcție de categoria vehiculului, clasa de emisii poluante dar și de durata de utilizare a rețelei de drumuri naționale CITEȘTE ȘI Proiect rovinietă: Din 2026, se va aplica autovehiculelor de transport persoane și marfă în funcție de categoria vehiculului, clasa de emisii poluante dar și de durata de utilizare a rețelei de drumuri naționale

Sorin Grindeanu precizează că, după semnarea contractului, constructorul turc va avea la dispoziție 1,15 miliarde de lei (fără TVA) și 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor și deschiderea circulației pe cei 13,9 km.

Grindeanu a precizat, de asemenea, că pe acest lot urmează să fie construite inclusiv 8 poduri și un pasaj cu lungimea de 1,26 km.

Întârzieri în circulația metroului, cu argumentul că Alstom nu ar asigura numărul suficient de trenuri. Intervalele de circulație ar putea ajunge până la 10 minute în orele de vârf de trafic CITEȘTE ȘI Întârzieri în circulația metroului, cu argumentul că Alstom nu ar asigura numărul suficient de trenuri. Intervalele de circulație ar putea ajunge până la 10 minute în orele de vârf de trafic

La rândul său, directorul CNAIR, Cristian Pistol, a precizat că semnarea contractului pentru construcția Lotului 3 al Autostrăzii Ploiești Buzău (13,9 km), a intrat în linie dreaptă.

”Lotul Pietroasele-Municipiul Buzău a fost atribuit constructorului turc TEKFEN INSAAT VE TESISAT A.S. la valoarea de 1,15 miliarde de lei (fără TVA). După trecerea termenului legal de 10 zile, dacă nu vor fi depuse noi contestații, este posibilă semnarea contractului pentru construcția ultimului din cele 13 loturi ale A7 finanțate din PNRR”, a mai transmis Pistol.

viewscnt
Afla mai multe despre
a7
turc