Harley-Davidson a lansat brandul de motociclete integral electrice "LiveWire"

Harley-Davidson a lansat brandul de motociclete integral electrice "LiveWire"
scris 11 mai 2021

Harley-Davidson a lansat brandul de motociclete integral electrice "LiveWire", acesta fiind cel mai recent efort al companiei de a se implica pe piața vehiculelor electrice, care se dezvoltă rapid, transmite Reuters.

Numită după prima motocicletă electrică a Harley, care a fost prezentată în 2019, divizia "LiveWire" va lansa prima sa motocicletă sub acest brand în luna iulie, scrie News.ro.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Compania a anunțat în februarie că va crea o divizie separată, axată pe vehicule electrice, pentru a atrage viitoarea generație de tineri, preocupați mai mult de protejarea mediului.

"Profităm de oportunitatea de a deveni lideri și de a defini piața vehiculelor electrice", a declarat luni directorul general Jochen Zeitz, într-un  comunicat.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

LiveWire intenționează, de asemenea, să inoveze și să dezvolte tehnologii care vor fi aplicabile motocicletelor electrice Harley-Davidson, în viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
harley-davidson
livewire