Honda a prezentat modelul Civic Type R la SAB & Accesorii

 Honda a prezentat modelul Civic Type R la SAB & Accesorii
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 oct 2015

Honda Trading România, importatorul local al mărcii japoneze, a prezentat joi modelul Civic Type R, cel mai rapid 'hot hatch' (automobil hatchback, de înaltă performanță - n.r.) din lume cu tracțiune față, în deschiderea salonului auto SAB&Accesorii 2015.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La ediția 2015 a SAB& Accesorii, importatorul Honda a lansat în premieră națională trei noi modele - Civic Type R, crossover-ul HR-V și automobilul de clasă mică Jazz.

Type R este echipat cu primul propulsor turbo dezvoltat de Honda pentru piața europeană - 2.0 VTEC Turbo. Noul propulsor furnizează o putere de 310 CP/6.500 rpm și un cuplu 400 Nm/2.500 rpm. Type R accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,7 secunde și atinge o viteză de top de 270 km/h. Noul Type R are un preț de pornire de 31.950 euro (fără TVA) pentru versiunea de echipare de top GT Pack.

Parte a familiei Earth Dreams, propulsorul 2.0 VTEC Turbo păstrează caracteristica tradițională a motoarelor Honda pe benzină cu zona roșie a turometrului marcată la 7.000 rpm. Grație tehnologiei VTEC, noul propulsor oferă cantități importante de cuplu încă de la turații inferioare, în timp ce configurația turbinei va susține performanțele pe întreaga plajă de turație a motorului. În stilul caracteristic modelelor de performanță din gama Type R, noul Civic este disponibil exclusiv cu o transmisie manuală cu 6 trepte.

Noul HR-V a fost lansat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primăvara acestui an și este disponibil cu două motorizări Euro 6 - 1.5 i-VTEC/130 CP și 1.6 i-DTEC/120 CP. Prețul de pornire pentru noul HR-V în versiunea cu motorizare pe benzină este de 17.490 euro (fără TVA), în timp ce versiunea diesel costă de la 19.490 euro (fără TVA).

Noul Jazz, a treia generație a modelului de clasă mică Honda, este propulsat de o nouă unitate 1.3 l i-VTEC din familia Earth Dreams ce produce 102 CP și un cuplu motor de 123 Nm. Prețul de pornire este de 12.490 euro

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
honda trading romania
sab & accesorii
sab 2015
civic type r