FOTO Încep lucrările la noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni

FOTO Încep lucrările la noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2021

Luni încep lucrările la noua stație de metrou care va fi construită pe Șoseaua Berceni. Acțiunea va debuta cu devierea rețelelor de utilități aflate în trama stradală, astfel că traficul pe această arteră cu patru benzi va fi restricționat pentru 45 de zile. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua stație de metrou care se va întinde pe o lungime de 1,6 kilometri va fi construită între stația Berceni, actualul capăt de linie al magistralei 2 de metrou și Șoseaua de Centură.

FOTO Denis Le Vot, noul șef al Dacia: \ CITEȘTE ȘI FOTO Denis Le Vot, noul șef al Dacia: "Ne pregătim să relansăm Lada în România... Am glumit!”. Planul de lansări ale mărcii de la Mioveni

Cu o suprafață desfășurată de 15.100 mp, stația va fi una supraterană, însemnând o clădire cu subsol, parter și două etaje și va avea șase zone pietonale, două dintre acestea vor fi situate pe partea opusă a șoselei Berceni, fiind asigurată legătura printr-un pasaj pietonal subteran.

Totodată în imediata apropiere va fi amenajată o parcare de tip park&ride pentru a fi folosită de toți cei care vor să ajungă în centrul Capitalei și folosesc ca mijloc de transport metroul. 

Lucrările au ca termen de finalizare 22 de luni de la ordinul de începere a acestora.

FOTO Încep lucrările la noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni

viewscnt
Afla mai multe despre
statie metrou
soseaua berceni