IndiGo a făcut o comandă istorică pentru avioane Airbus

IndiGo a făcut o comandă istorică pentru avioane Airbus
scris 30 oct 2019

Compania aeriană indiană low-cost IndiGo a făcut miercuri o comandă în valoare de cel puțin 33 de miliarde dolari pentru 300 de avioane din familia Airbus A320.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Este vorba de o comandă fermă ce include avioane A320neo, A321neo și A321XLR, o versiune cu o rază mai mare de zbor a monoculoarului A320neo. Prețul de bază pentru un avion A320neo era de 110,6 milioane dolari în 2018, astfel că un contract pentru 300 de avioane de acest fel ar avea o valoare de peste 33,2 miliarde dolari, însă în mod obișnuit companiile aeriene care fac comenzi importante primesc reduceri de prețuri din partea producătorilor de avioane, scrie Agerpres.

Noul CEO al Blue Air va aplica mai serios principiile low-cost: Vindeam bilete ieftine, dar cu masă gratuit. Pasagerii veneau cu oricâte bagaje că nu îi întreba nimeni. Nu eram consecvenți în ofertă CITEȘTE ȘI Noul CEO al Blue Air va aplica mai serios principiile low-cost: Vindeam bilete ieftine, dar cu masă gratuit. Pasagerii veneau cu oricâte bagaje că nu îi întreba nimeni. Nu eram consecvenți în ofertă

Această ultimă comandă duce numărul total de avioane A320 neo comandate de IndiGo la 730 de aparate, ceea ce face din compania din India cel mai mare client din lume pentru aceste avioane Airbus.

Aceasta este cea mai mare comandă primită vreodată de Airbus din partea unei singure companii.

viewscnt
Afla mai multe despre
indigo
airbus