Klemm, la fabrica Ford din Craiova: Investiția făcută de Ford demonstrează încrederea companiei în România și în forța ei de muncă talentată

Klemm, la fabrica Ford din Craiova: Investiția făcută de Ford demonstrează încrederea companiei în România și în forța ei de muncă talentată
scris 12 oct 2017

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat joi, la evenimentul de lansare a unui nou model Ford de la Craiova, că investiția făcută de companie demonstrează încrederea acesteia în România și în forța ei de muncă. Klemm a afirmat că, de-a lungul a mai multor ani, Guvernul României a dovedit că își poate respecta angajamentul pentru acitivitatea desfășurată la fabrica Ford din Craiova și a arătat că are deschidere către investițiile americane.

„Această investiție în valoare de 200 de milioane de euro demonstrează încrederea companiei în România și în forța ei de muncă talentată Pentru o investiție de o asemenea amploare este nevoie de mulți parteneri. Pe parcursul a mai multor ani și a mai multor cabinete, Guvernul României și-a demonstrat angajamentul față de activitatea desfășurată aici, la Craiova. Este o demonstrație a deschiderii Guvernului față de investițiile americane și față de nevoia comunității de afaceri de a avea un cadru de politic stabil și o infrastructură publică”, a declarat Hans Klemm.

Ambasadorul SUA în România a spus că el însuși a lucrat pentru compania Ford înainte de a deveni membru al corpului diplomatic, la fel și fratele și tatăl său, scrie News.ro.

Bugetul Programului Rabla Clasic a fost suplimentat, pentru un plus de 3.800 vouchere CITEȘTE ȘI Bugetul Programului Rabla Clasic a fost suplimentat, pentru un plus de 3.800 vouchere

„Tatăl meu a fost extrem de loial companiei Ford, iar Ford l-a răsplătit fiindu-i la fel de loial. Ca urmare a carierei tatălui meu în compania Ford Motors, tatăl meu, mama mea, frații mei și eu am putut trăi visul american”, a spus Klemm.

El a adăugat că loialitatea companiei față de angajații ei nu este ieșită din comun, fiindcă Ford a fost mereu tipul de companie care își respectă angajații.

La lansarea celui mai nou model Ford, în Craiova, au participat și premierul Mihai Tudose și președintele Klaus Iohannis.

viewscnt
Afla mai multe despre
hans klemk
ford