Metrorex anunță măsuri pentru orele de vârf, în încercarea de a evita noi aglomerații pe peroane

Metrorex anunță măsuri pentru orele de vârf, în încercarea de a evita noi aglomerații pe peroane

Sursa foto: News.ro

scris 6 mar 2018

Metrorex a dispus măsuri de fluidizare a traficului de călători la metrou, pentru evitarea supraaglomerării de la orele de vârf.

Astfel, pentru ca circulația să se desfășoare în condiții depline de siguranță și confort, pe Magistralele 1, 2 si 3 au fost introduse în circulație trenuri suplimentare.

O altă măsură luată constă în evitarea sosirii simultane a trenurilor în stațiile unde se înregistreaza trafic mare de călători.

Austrian Airlines anulează un sfert din zborurile programate pentru marți și miercuri, inclusiv spre București CITEȘTE ȘI Austrian Airlines anulează un sfert din zborurile programate pentru marți și miercuri, inclusiv spre București

Totodată, a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru micșorarea timpilor de întoarcere a metrourilor la capetele de magistrale.

Circulația metroului s-a desfășurat cu dificultate, marți dimineață, existând situații în care oamenii au așteptat până la 30 de minute pentru a putea urca în trenuri, din cauza aglomerației, în special în stațiile Unirii, Victoriei și Tineretului. Metrorex a transmis că aglomerația s-a creat în condițiile în care la ora 08:10, în stația Tineretului, un tren de metrou a avut probleme tehnice la ușile de acces, fiind retras din circulație pentru remedierea defecțiunilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
metrou
calatori