Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR să rezilieze contractul pentru DN73

Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR să rezilieze contractul pentru DN73
scris 20 mai 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut luni directorului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, să rezilieze contractul pentru DN73 deoarece a constatat o slabă mobilizare a constructorului.

VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă CITEȘTE ȘI VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă

"În urmă cu o lună făceam o vizită în Brașov și unul dintre obiectivele pe care le-am vizitat atunci era DN 73, care începe de la Pitești și se termină la Brașov. Am spus constructorului respectiv să văd o mobilizare corespunzătoare pentru că este un contract semnat încă din 2011, un contract pe fonduri, un contract care trebuie implementat și nu mai avem de ce să așteptăm și să tergiversăm din cauza unei proaste mobilizări a unor constructori care nu au înțeles că în România nu se vine doar cu o mapă și cu un laptop, ci trebuie să ai și utilaje și forță de muncă angajată în România. Așadar, conform graficului pe care firma respectivă și l-a asumat la vizita precedentă, trebuia în acest moment să aibă în șantier 190 de muncitori și 71 de utilaje. Azi dimineață m-am dus să inspectez, am constatat cu stupoare că în șantier erau 11 utilaje și doar 20 de muncitori. Acest mod de a se mobiliza, doar când se anunță vizita ministrului, nu mai poate fi tolerat. Ori lucrează așa cum și-au asumat în contracte, ori, dacă nu, așa cum am spus și până acum, vor pleca acasă (...) Domnule director Neaga, vă rog frumos să reziliați contractul acestei firme neserioase și știți care sunt următorii pași pe care trebuie să-i urmați", a declarat Răzvan Cuc, potrivit Agerpres.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
dn73