Numărul pasagerilor transportați de Ryanair, în urcare. Creștere substanțială pentru Lauda

Numărul pasagerilor transportați de Ryanair, în urcare. Creștere substanțială pentru Lauda
scris 4 ian 2020

Compania aeriană low cost Ryanair a anunțat că a transportat 152,4 milioane de pasageri în 2019, cu 9% mai mulți comparativ cu anul anterior, relatează agenția EFE.

Compania a subliniat că, în decembrie 2019, 11,2 milioane de persoane au călătorit cu grupul Ryanair, o creștere de 9 % față de numărul înregistrat în aceeași lună din 2018, scrie Agerpres.

FOTO Probleme la Aeroportul ”Henri Coandă” - Otopeni: Aglomerație la check-in, benzile de bagaje funcționează greu, căderi repetate de tensiune CITEȘTE ȘI FOTO Probleme la Aeroportul ”Henri Coandă” - Otopeni: Aglomerație la check-in, benzile de bagaje funcționează greu, căderi repetate de tensiune

Potrivit unui comunicat al companiei, 10,7 milioane pasageri au călătorit în decembrie cu Ryanair (plus 7 %), în timp ce pentru Lauda au optat 0,5 milioane (plus 67%).

Grupul Ryanair operează peste 2.400 de zboruri zilnic, din 86 de baze, și conectează peste 200 destinații, din 40 de țări.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ryanair
pasageri
lauda