O aeronavă Wizz Air care zbura pe ruta Luton-Iași a aterizat de urgență la Otopeni

O aeronavă Wizz Air care zbura pe ruta Luton-Iași a aterizat de urgență la Otopeni
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2019

O aeronavă a companiei Wizz Air care zbura pe ruta Luton-Iași a aterizat de urgență, luni după-amiază, pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni, din cauza unei probleme tehnice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avionul urma să ajungă la Iași la ora 13.30, însă aeronava de tip Airbus 320, care venea dinspre Luton (Londra), a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul din Otopeni, afirmă surse din cadrul aeroportului ieșean. scrie News.ro.

La finalul acestei luni ar urma să fie deschis traficul rutier pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva CITEȘTE ȘI La finalul acestei luni ar urma să fie deschis traficul rutier pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva

Avionul, cu 174 de pasageri la bord, a aterizat la ora 14.26 pe Otopeni, în condiții de siguranță.

Întrucât aeronava respectivă urma să plece de la Iași către Bergamo la 14.15, acest zbor a fost amânat cu 180 de minute.

UPDATE ora 19.16 Reprezentanții companiei au transmis următoarea declarație:

"Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3652 de la Londra Luton la Iași a fost redirecționată către București din cauze tehnice. Avionul a aterizat în condiții normale și este în curs de verificare. Pasagerilor li s-a oferit transport cu autocarele din București, estimându-se că vor ajunge la Iași în jurul orei 23:15, ora locală. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea noastră".

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
otopeni