O nouă plecare din Tesla: Vicepreședintele pentru operațiuni și finanțe la nivel global se retrage din companie

O nouă plecare din Tesla: Vicepreședintele pentru operațiuni și finanțe la nivel global se retrage din companie
scris 13 sep 2018

Vicepreședintele Tesla pentru operațiuni și finanțe la nivel global, Justin McAnear, va pleca din companie la începutul lunii octombrie, el fiind al patrulea membru de rang înalt al departamentului financiar care părăsește producătorul american de automobile electrice, relatează Business Insider.

”În urmă cu câteva săptămâni, mi-am anunțat echipa că voi pleca de la Tesla, pentru că am șansa să preiau funcția de director financiar la o altă companie. M-am bucurat de timpul petrecut la Tesla și am un mare respect pentru colegii mei și munca pe care o fac, dar este o oportunitate pe care nu o pot ignora. Orice alte speculații legate de motivul plecării mele sunt incorecte. Am colaborat cu echipa pentru a asigura o tranziție fără probleme până în ultima zi în companie, pe 7 octombrie, și mai mulți membri ai echipei se implică pentru a-mi suplini activitatea”, a afirmat McAnear într-un comunicat al Tesla.

Îninte de a se alătura Tesla, în 2015, McAnear a lucrat la Apple și la Johnson & Johnson, potrivit paginii sale pe LinkedIn, scrie News.ro.

FOTO Renault prezintă faceliftul SUV-ului Kadjar, în avanpremiera debutului de la Paris. Când va fi livrat în România CITEȘTE ȘI FOTO Renault prezintă faceliftul SUV-ului Kadjar, în avanpremiera debutului de la Paris. Când va fi livrat în România

Mai mulți directori au plecat de la Tesla în acest an, dar un purtător de cuvânt al companiei a spus că rata plecărilor în rândul angajaților de la nivel de directori a scăzut cu peste 10% în ultimele 12 lu ni.

Săptămâna trecută, trei directori de rang înalt au plecat din companie: fostul director pentru resurse umane Gabrielle Toledano, fostul manager contabil Dave Morton și fostul director pentru comunicare Sarah O'Brien (plecarea acesteia a fost anunțată în luna august, dar ultima zi de lucru în companie a fost vineri)

McAnear este al patrulea membru de rang înalt al departamentului financiar care pleacă în acest an, după Dave Morton, fostul manager contabil Eric Branderiz și fostul trezorier și vicepreședinte pentru finanțe Susan Repo.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
justin mcanear